♥♥♥ we're happy 2gether ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Monday, April 6, 2015

Alhamdulillah rezeki

Alhamdulillah skrg dah pregnant 6 bln lebih dah.tu yg masa awal² pregnant lame xupdet,4 bln kot blog terbengkalai.hehe

pregnant balik lepas miscarriage awal bulan sept 2014.sebulan pas miscarriage period mcm biasa mase awal oktober pastu trs pregnant lg.jaga² dlm sebulan je pastu xde jage² sgt xsangka pulak trs ade balik.kalau ikutkan mmg doc mmg suruh rehat 3 bln jgn pregnant balik pas miscarriage, sbb nk rahim betul² baik kn.tp dah ade,terima jela walaupun fobia xhilang lg mase tu :p

period lewat 2 hari trs cek sbb selalu period dtg on time.pastu sblm tu pn rase mcm lain mcm je,asik mengantuk.drive kete pg ptg menguap je dlm kete.badan pn dah mula penat,balik keje melepek je walaupun xrase loya lg

scan mase 6 minggu pregnant

seminggu lepas cek sendiri kt umah tu,pegi scan kt klinik pulak.mmg bedebar takut sgt.scan 6 minggu br nampak kantung.biasa dlm 8 minggu ke atas br nampak baby kt dlm tu 


repeat scan masa 9 minggu

sblm masuk mmg bedebar².doa byk² jgn jd lg.masuk jumpe doc scan alhamdulillah dah nampak bentuk baby,dah nampak & dgr heartbeat baby

tp selagi xlepas 1st trimester masa tu,mmg nervous je.asik pk bukan².dah masuk 2nd trimester baru la lega sikit

masalah pregnant kali ni same je mcm mase pregnant danish & danial.hb rendah,tekanan darah rendah.doc ckp darah cair sikit

6 comments:

Nurul said...

Congrats kak!! Update plz :)

MamaMia said...

Alhamdulillah..tahniah sis. Take a good care of yourself and baby..
15 Kelebihan Vitamin B-Complex

[A.I.D.A N.O.R.D.I.N] said...

slm, sabtu aritu jupe husband awak kt wedding kazen. bru tahu awk dh bersalin. tahniah yea :-)

~SHiLA~ said...

Nurul - tq ;)

~SHiLA~ said...

Mamamia - tq ;)

~SHiLA~ said...

Aida - aah asben ade ckp hehe.tula dah sebulan pn.tq ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...