♥♥♥ we're happy 2gether ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Tuesday, March 24, 2015

cuti² JB

arini kita cite kisah throwback ye hehe.cite awal februari aritu.kebetulan cuti 3 hari deret sbb cuti hari wilayah,saje la bwk anak² jenjalan.sbb kononnye tahun ni xnk bejalan sgt.hehe

plan mmg nk bwk danish danial pegi legoland tahun ni,so pegi time cuti hari wilayah la sbb mesti xramai time tu sbb wilayah je cuti kn.sabtu gerak pg g johor.hotel mmg dah book siap² senang sampai johor trs carik hotel je

book hotel grand blue wave.sabtu sblm cek in singgah JPO dulu,tp kemain ramai manusia sbb nk dkt chinese new year.shoping sikit² pastu trs gerak carik hotel



bedroom

book bilik biasa tu tp diorang upgrade bilik executive.okla xpayah tambah bayar :)


2 katil super single 


ade ruang lain kt dpn bilik.tv dlm bilik ade,kt dpn ni pn ade.mmg sonok la danish danial main lari²


bathroom pn besar.masuk bilik trs belari danish danial cek ade bathtub ke x


ade ruang mkn


dah berendam.siang mlm berendam.balik legoland esoknya penat² pn diorang boleh sambung mandi bathtub.aku laki bini flat dah penat giler rasenye pusing legoland tu,diorang bedua je xreti² penat.hehe


lena tido mlm




breakfast sblm pegi legoland


lastday sblm cek out.mandi pool dulu.org xramai sgt.sonok holiday time org xbpe nk ramai :)




breakfast kt hotel tu boleh la.sedap la jugak,byk choice

nanti sambung entry legoland pulak.tp xtau la tgu bila rajin tu nk dtg.haha

2 comments:

nurfadilah suardi said...

Seronok yer tgk mereka berdua.

~SHiLA~ said...

dua² tu hepy je klu bwk bejalan.hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...