♥♥♥ we're happy 2gether ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Monday, June 9, 2014

teaser : phototshoot sempena 5th anniversary

minggu lepas mase anniversary,kitorang buat photoshoot.amek dgn membe huby. ni kire 1st time la g photoshoot selain mase kawen dulu.ekceli lame dah nk berphotoshoot ni.dr ngandung,smpi dah beranak nk buat newborn smpi anak² pn pandai berlari dah,xbuat².haha

igt lg mase peknenkan danial konon nk buat maternity photoshoot,asik xde mase smpi la ari yg dah beranak tu baru la photografer (kwn huby yg lain) tu ajak photoshoot esoknye.haha baby pn kua dah maternity ape lg

kali ni aku request nk jugak² photoshoot kt huby.sempena 5th anniversary kononnye.haha.sehari sblm nk g photoshoot smgt g carik baju putih danish danial.aku dah ade baju putih,carik utk diorang betiga je.kemain nk photoshoot smgt carik baju baru diorang.kah3

 brotherhood

huby nk shoot kt upm.okla dkt je dgn umah.mula kwn huby nk buat 9am,huby ckp pukul 10 lebih.last² kul12 br shoot.haha kitorg mmg xpunctual :p

 danial & danish 



 kemain suruh posing pandai je dia posing sendiri


time ni danial dah malas dah.dia nk bedukung.haha penat melayan makpak nk posing²

ok tu je gambar yg baru dpt.kwn huby sent thru wasap je mlm tu.xsabar nk tunggu gambar² yg lain.hehe.tu kisah pg berphotoshoot.pas abes photoshoot,g lunch dgn kwn² huby pastu ptg buat video anniversary pulak.haha kemain over anniversary tahun ni.ala buat 5tahun sekali pn ok.xyah tiap tahun pn xpe :p

2 comments:

O'gosh Iskandar said...

Wahhh...pandai Danish..kalau xde budak 2 org tu mmg dah rupa pre-wedding dah kot..huhu

~SHiLA~ said...

haha dulu² xde preweding.dah kawen la nk buat post weding.haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...