♥♥♥ we're happy 2gether ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Thursday, July 18, 2013

yougurt utk danial


aritu saje nk try bg danial mkn yougurt.tp beli yg natural.bkn yg dah siap flavour tu.aku try rase sikit,mmg masam.hehe.yougurt pn elok sbb ade probiotik kn.tp kene mix dgn buah yg manis la utk balance kan rase masam natural yougurt tu

aku beli yougurt yg ni


danial suka dragon fruit.so mula² try dgn dragon fruit

cantik je kaler bile dah mix.hehe

kdg mix dgn mango.yg ni pn sedap.mak dia pn tumpang sekaki.hehe
 
selalu aku bg time breakfast dia.abeh la potion yg aku bg tu.laju je makan.danish pn aku bg jugak sbb danish pn suka yougurt² ni


2 comments:

O'gosh Iskandar said...

bagus tu..selalu beli yang siap bampur punya..diorang bedal je makan..dah asing mami diorang punya pun kena bedal jugak...huhu

~SHiLA~ said...

aah tula sblm ni beli yg biasa punye tu je.ni baru try yg tu.hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...