♥♥♥ we're happy 2gether ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Tuesday, March 6, 2012

scan 6wx & 8wx

nk tempek picca scan time 6wx ngn 8wx aritu.lame punye kn.saje tempek,sok luse boleh tunjuk kt anak².kot picca ori yg ade ni ilang.haha

mule cek upt kt umah,tgk +ve.tp mcm xcaye lg peknen.haha.hover jek.mcm peknen 1st time lak xcaye wpun upt tu dah tunjuk +ve.sbb kalini 'besfren' lewat seminggu tp stil xde rase loya² atau muntah lg.cume badan je mmg penat giler

dulu time peknen danish,belum sampai time besfren nk dtg pn,da stat loya².da la baru 3wx kawen time tu.awl dah rase loya tu.sbb tu rase mcm caye xcaye je peknen kali ni.hehe

seminggu lepas cek tu,ajk huby g kinik.huby pn layankn jela bwk bini dia ni nk g scan pulak.bile scan,mmg dah nampak kantung baby cume baby dlm tu xnmpk lg.melayang rm80 huby bayar.haha.xpe janji aku puas ati dah nmpk cmtu.tp stil risau lg sbb xnmpk pape lg kt dlm kantung tu :p



yg dlm aku bulat tu kantung baby.baru nk masuk 6wx

2 minggu lepas tu g hospital pulak nk buat apoimen utk monthly cek up.time tu nk masuk 8wx.rase loya pn kdg² je.muntah belum ade lg.syuko kali ni alahan kurang cket dr dulu :) 


yg aku tanda 'x' luar tu kantung,yg tande 'x' dlm tu baby.xdela baby lg pn kn.zigot kot.haha

bile scan tgk kantung baby tu dah besar.kejap je dlm mase 2 minggu dah bganda saiz kantung tu.kali ni dah nmpk baby kt dlm tu.heartbeat pn nmpk jelas.pastu 6 minggu lepas tu baru apoimen pulak.baru scan utk 14wx+.time tu dah nmpk sume bentuk baby.alhamdulillah

6 comments:

O'gosh said...

alhamdulillah....moga selamat semuanya...

[A.I.D.A N.O.R.D.I.N] said...

jaga diri tau:-D

lisa said...

bestnya tengok baby sekecik tu. heheheh take care :)

~SHiLA~ said...

o'gosh - tq awk :)

~SHiLA~ said...

aida nordin - insyallah.tq :)

~SHiLA~ said...

lisa - tula nti scan lg skali,dah makin besar.hehe.tq :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...