♥♥♥ we're happy 2gether ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Monday, March 28, 2011

malang menimpa lg :(

hehexsmpi setahun ilang brg kemas..ade org pecah masok uma curik sume brg² kemas,skg malang menimpa lg..adoyai nasib badan :(..ari sabtu lepas aku g sogo ngn danish..bedua je sbb huby kje..huby htr kitorg dlm pukul 12.30 tgh hari..mmg xpenah lg aku kua bedua ngn danish..tu la 1st time..tu la gedik sgt xreti duk dediam kt uma..hehe

smpi je trs aku nek fudkot sbb nk bg danish mkn dulu..mmg aku bwk bubor dr uma..pg danish da mkn kt uma tp tu da tghari time lunch la pulak kn..pas danish mkn,turun tingkat 4 masok nesery room susukn danish pulak..danish pn tido..da lalu tmpt brg² bb,trs la pilih baju² danish..tgk pulak byk gantong² sale 50%,70% kn..sonok giler la aku grab baju sane sini.tp tepikir pulak danish tgh tido,bek aku g mkn dulu..nti da jage susa dea xnk duk dediam..letak balik bakul tu kt tepi.nek fudkot balik..da setel mkn,trn tgkt 4 balik nk smbg shoping brg² danish..adela dlm sejam lebih cmtu..penuh gak la bakul tu ngn baju,kasut,botol susu etc

then time nk byr,carik² purse xjmpe..carik lam henbeg,carik lam stroler xjmpe gak.OMG!tetinggal kt table fudkot..cpt² nek ats balik..tp da sejam lebih,mmg da xde la purse tu kt table aku mkn td.tanye kt mcik stall dpn table tu,dea ckp xde sape tinggal pn purse kt dea..da ase nk nanges da..ilang duit xbpe kesah lg..kesah gak la..tbantot niat nk shopin..tp ilang ic,lesen,kadbank,mykid danish sume tu yg plg aku kesah..da nk kene wat sume balik..pastu denda sbb ic ilang lg..atleast da amek duit aku dlm tu,cmpk la balik purse aku kt bwh table tu ke..kol huby,da huby bising² ckp careless..sebek xmarah..klu x,aku nanges meraung da kt situ..haha

g customer service lak,repot ckp purse ilang..atleast kot² la org tu cmpk purse aku  mane² boleh la jugak diorg kol aku kn..tp harapan tinggal harapan jela :(..turun balik tgkt 4,juz grab kasut ngn botol susu danish je..xde mood langsong da nk shopin!tu pn sebek huby bg  duit time aku nk kua kete td..aku letak kt poket henbeg je.klu x,mmg xde duit langsong la kt aku..da sume aku letak lam purse..

26032011746
da xde mood nk shopin..sory ea danish..mama amek kasot je..pas byr,trs bukak kasot danish,pakai yg baru beli pulak..haha..mmg aku cmtu..aku beli kasot aku pn,aku trs tuko pki baru..hakhak

pastu kol huby,huby amek kitorg trs bwk g tmpt dea kje..tunggu dea abeh kje,baru la balik..huby bising² lam kete pn aku snyp je,da mmg aku salah kn..lgpn dea ade bg aku duit td..sebek xilang skali..ade la jugak wet kt aku..

arini dtg kje dgn xde ic,xde lesen..rabu br nk setel sume,tgu huby cuti..da ade ank ni pn aku careless lg..igt dulu² je careless..korang² sume make sure pas abeh mkn tu,cek table tu jgn ade brg tetinggal ek..jgn jd cm aku..nyesal kemudian,tiada gunenye..ceh..haha


10 comments:

axie said...

lorr yeke??
kompem ke tinggal kat food court??
macam mak azie, dia x sedar org seluk hanbag dia time dia duk sibuk soping kat sogo tu..sedar2 zip terbukak.. purse dah takdek..

~SHiLA~ said...

mmg xbpe sure sgt ltk ktne..asenye letak lam poket stroler..
klu henbeg tu,mmg shila xpenah zip pn..tu yg xpasan tu

Amiizaa2001 said...

kesiannyaa ila:(:(
mcm nak nnangis akak baca....

kita dah ada anak
lagilah mcm2...nak2 bila gie shpping pikiran kesana kesini... brg2 pon boleh tinggal......huhuhuhuhu

~SHiLA~ said...

tu la kak..da la tgh smgt nk shopin brg danish..trs xde mood..tinggal je bakul kt situ.sedey je :(

O'gosh said...

bahaya ni...saya pun slalu careless cenggitu...

~SHiLA~ said...

kdg xprasan bende² cmtu..ilang pulak kt tmpt mmg ramai org..xde rezeki :(

-Sara- said...

yela dh sejam lebeh confim xde..slalu dorg ni kalo curik mst wat lari ngn purse skali..bkn reti nk ambk duet je!

*td aku dgr bite ckp klo ilang ic skang ni trus repot kt jpn je, xyah repot polis ah..

~~zaa~~ said...

macam mana ko tak perasan???adui..leceh betul nak p buat semua tu lagi sekali...sabar ye, benda dah nak jadi kan...


weh, ko kena tag! terjah blog aku!

~SHiLA~ said...

sara-tu la..purse da barai pn diorg amek.haha

aah td ana ade ckp kt aku..td aku kol jpn kate leh je..tp beter repot sbb xde kene denda..xsure lak

~SHiLA~ said...

zaa-careless giler..xtgk table pas mkn..blah trs je..huhu

oo kene tag..ok aku terjah :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...