♥♥♥ we're happy 2gether ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Wednesday, April 16, 2014

kisah danish & school

dah ade anak skolah,cite pasal anak skolah la pulak kn.haha.dulu cite progress anak mase baby².xlame lg cite pasal anak nk kawen la pulak.kah3 mcm la ko nk berblog sampai bongkok tiga :p.xde org nk bace pn xpe,simpan utk kenangan je :)

dah 4 bulan dah danish pegi sekolah.so far okla.dulu xtau pegang pensel.takat pegang cara dia la kn.ni boleh dah la tulis betul² walaupun tulisan xdela cantek.haha baru 4 tahun kn besela tulisan budak² baru belajar la

tshirt CIC

ni ade aritu sambutan maulidur rasul kt sekolah

uniform CIC

tp bab uniform ni lambat sgt dpt.sebulan dah sekolah baru dpt tshirt.sebulan sblm tu pakai la baju biasa dgn jeans.bulan kedua pulak baru la dpt uniform kemeja ni

ni last friday ade CIC progress report meeting

seminggu progress report ni boleh pilih la nk pegi ari ape.aku pegi jumaat lepas.rehat lame kn.igt nk pegi sorang dr ofis trs pegi skool danish,call huby dia pn nk pegi sekali.excited ko anak baru sekolah makpak nk jumpe teacher nk tau progress report anak.kah3

tp progress reportnye byk jugak la kene improve lg.mcm tertib solat,bacaan solat,tertib wudhu' & beberapa doa mcm doa masuk toilet,doa masa azan.yg tu mmg dia xtau pn.kt skool yg tu belajar mase sessi ptg.sape yg amek sampai ptg belajar la.kalau mcm danish smpi tghari je.mmg xdela dia tau.hehe.tertib solat pn tunggang langgang ikut dia je.amek air sembahyang pn kdg dgn aku dia ikut cara dia je.haha

yg ok cuma sebut huruf,sebut nombor,baca doa makan etc.haha xpela slow² la.baru 4bln :)

buat homework

selalunye kalau suruh buat homework,laju je dia tarik beg amek buku.tp ade mase gak yg dia kate 'kejap'.haha.kalau cmtu xdela aku nk paksa buat time tu jugak.kang paksa² langsung xnk buat pulak.lgpn jarang dia cmtu

kaler² pn okla walaupun xcantek sgt.tu kaler emak pakai tudung kaler lain baju kaler lain.kaler block sgt!haha

ari² huby yg setelkn bab kejut danish bangun tido,bg mandi,siapkn pakai baju & htr danish g skool.nk kejut tido,kene bg susu dulu.kalau tido awal,senang la nk kejut dia.kalau mlm tu tido lambat mmg payah sket la nk kejut.merengek² la kate ngantuk

2 comments:

O'gosh Iskandar said...

tulisan buruk ye Danish...saya ni nak masuk 40 tahun dah...tulisan tetap buruk jugak...huhu

~SHiLA~ said...

hahaha org kreatif tulisan mesti cun :p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...