♥♥♥ we're happy 2gether ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Friday, February 24, 2012

pitam

sblm ni aku ade story kn tekanan darah aku rendah mase last cek up kt KKIA.doc ckp risau aku pengsan or pitam.klu tekanan darah rendah pn,xelok utk baby dlm perut.takut nti xcukup oksigen utk baby.pas dr tu,doc da suruh aku mkn iron tablet 2bijik sehari

smlm time htr danish g umah BS,tetibe aku pitam dlm lif.selalunya anak BS yg amek danish kt bwh.kitorg tgu kt kete je.mmg BS yg suruh cmtu.tp smlm anak dia kene pegi skolah pg sbb ade latihan sukan.so pg tu aku g la naik atas htr danish.huby tgu dlm kete je.slalunye klu ank dia xde,aku or huby yg akn htr atas.tp smlm aku yg g htr danish naik

da htr smpi atas,borak² la kejap dgn BS dpn umah dia tu.kejap xkejap la.mmg da lame xjmpe dia kn sbb slalu htr ngn amek danish kt bwh je.mcm² la cite yg borak tu.pastu aku rase semacam je time tgh sembang² tu.rase panas tetibe mcm xcukup udara.trs ckp kt BS,nk turun dah

time tgu lif pn aku rase rase mcm bpusing dah.lif bukak trs masuk tekan tingkat G.tetibe mate dah makin kabur.cpt² pegang besi kt dinding dlm lif tu.pastu trs gelap.aku mcm xbrape sedar tp tetap pegang besi kuat².sebek xlame pastu terang balik dah.kuar lif trs masuk kete

ckp kt huby,rase mcm nk pengsan.badan dah bpeluh²,mmg rase xcukup udara.huby bg minum air & kipas².tetap bpeluh² wpun da pasang ekon sambil kipas² dgn paper.badan pn rase lemah sgt.tangan ngn kaki pn rase kebas semacam

takutnye rase time tu,nasib baik aku xpengsan dlm lif.kali kedua dah aku pitam cmtu.dulu 1st time pitam,time peknenkn danish.time tu pitam pastu jatuh tduduk.sedar² aku dah tduduk kt lantai.stiap kali peknen,ni la masalah aku.HB asik rendah

6 comments:

-Sara- said...

issh kn da suruh mkn ati aym, kerang byk2! take care ;)

ytekecik said...

sama la kita.. klo ngdung je msti pitam smpai peluh2..siap megigil lagi tu.. so spjg mgndungkan adam n firas dlu.. mesti makan buah²an stiap waktu... kdg² tak lalu mkn nsi, so buah²an la jd pngnti nsi..

~SHiLA~ said...

sara - ok pasni borong 1 pasar.haha

~SHiLA~ said...

ytekecik - tula kn.smpi cmtu bile pitam.aah sy pn xlalu mkn nasik.baru² ni je br mkn nasik mlm.klu x,xsentuh lgsung.mkn buah je

~~*Lady Salwa*~~ said...

Sama la... pernah jugak jadi camtu... time peknen la...

**take care...

~SHiLA~ said...

salwa - tq sal :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...