♥♥♥ we're happy 2gether ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Thursday, December 16, 2010

contest-si-manjaku-comel

tQ tt sbb bg contest neh kt lala :)
contest neh dr http://julianamirul.blogspot.com




syarat-syarat sangat mudah...

1- jadi follower blog Masyimalo Heart nie..DONE

2- anda mempunyai blog sendiri... (tak mau orang lain punya blog taw)..ADA

3- buat satu entry berkenaan contest si manjaku comel ni dan sertakan gamba Si comel anda yang paling comelll skalik (yang ni wajib)...DONE

4- tampalkan banner kat atas tue kat side bar dan entry korang... (ni pun wajib gak)..DONE

5- last sekali tinggalkan link entry korang kat comment entry ni...DONE

6. Yang buleh join baby dari baru lahir hingga 6 tahun....OK

7. tag rakan2 anda 5 org...NAH AMIK NEH

8. Juri adalah hubbyku dan ibuku okeh...

hadiah :
Jeng jeng.. serprise..tapi yang pasti hadiah die best

tarikh tutup:
25 December 2010 230pm (tarikh dan masa aku dinikahkan nie)

PICCA YG DIPILIH :

36672_1498756596799_1470671246_1262380_7357448_n
pilih pic danish secara random je..suke pic neh so aku letak pic neh jela :)
saje suke² je join contest neh..klu menang oret gak kn :)



6 comments:

-Sara- said...

okey, 2org dh tag, kne join gk nmpk gaye! :D

~~*Lady Salwa*~~ said...

cila, kalo rajin nanti sal wat la ye... hehe

~SHiLA~ said...

sara ->haha..aku lunch td br wat :p

~SHiLA~ said...

sal ->ok..kelapangan join aje..hik3

Mieja@Amiizaa2001 said...

tq shila....nanti kmieja buat:):)

~SHiLA~ said...

k kmieja..
bebile pree jew..hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...